8.6.06

Seguint el pla de mr. Clos de fer que Barcelona s'assembli cada dia més a Austràlia i després de llegir el meu blog, el nostre estimat alcalde ha decidit de fer una autopista al mig de la platja de la barceloneta. A veure si així el Jordi Gonzalez deixa de dir que està a punt de marxar a les antípodes!

1.6.06

Com que dijous va ser el meu aniversari i dissabte vam fer la festa preceptiva, pensava dedicar el següent post a explicar-vos-la. A més diumenge vam tenir dinar familiar amb doble aniversari, (aquí podeu veure les dues cumpleanyeres)...



...així que vaig pensar que també us podia explicar lo monos que son els fills dels meus primus, però dilluns vaig veure una escena que va fer que la resta perdés importància.

Vam anar tranquil·lament a la platja a la Barceloneta, vam anar a dinar allà prop de la platja i estàvem fent un cafetonet, quan se'ns va apropar una dona. Estava clarament beguda (imatge que reforçava el fet que portés una llauna de birra a la mà) i tenia sang a un dit. Es va apropar (molt) a la Luisa i li va preguntar alguna cosa. La Luisa, amb els ulls esbatanats, va fer que no amb el cap, evitant mirar aquella dona. Li va preguntar alguna cosa a la Patricia, que estava asseguda al seu costat i ella va dir que no i es va posar a riure.

Tots estàvem intrigats, però clarament la Luisa estava en xoc i no podia parlar. La Patricia va dir "Ara ja sabem d'on venia la sang!" i quan va parar de riure i va poder tornar a parlar ens va dir "Ens ha demanat un tampax". Ecs!