13.12.06

Això és massa!

Nois, avui estic molt contenta. A part d'haver acabat amb una temporada de feinada de por, i del pes que m'he tret de sobre, aquesta setmana m'han passat dues coses molt bones. Ahir, enmig del meu estrés, cansament i por de no poder acabar el que havia de fer, el Ramon em va regalar una pilota anti-estrés del natura. Que no és una pilota qualsevol! Ell fa temps que en tenia una, i a mi m'encantava (fins que va marxar a NY 4 mesos, la va deixar abandonada i ella es va venjar tornant-se una massa horrible i gens anti-estrés). Total, que dilluns ell va anar a comprar-se'n una altra de recanvi i me'n va regalar una. Així, perque si. Ja se que no és gaire, però em va fer molta il.lusió. M'encanten aquestes coses, els regals petits i espontanis (qui sàpiga quin és el meu típic regal d'aniversari per quan no tinc cap regal ho sabrà).

A més, avui he anat al Komesano (botiga de coses bio-eco-chachis que hi ha al costat de la feina) i la propietària de la botiga, que inexplicablement m'ha agafat molt de carinyo, m'ha regalat una ampolla de vi biològic. Així. No crec que sigui la seva millor clienta (no és que m'hi gasti tanta pasta, només m'hi compro galetes, sucre i te de tant en tant), però m'ha fet també molta il.lusió. Jo, que mai he tingut panera de Nadal (ni en veig venir cap en un futur proper), no estic acostumada a aquestes coses. També cal dir que avui li he comprat un te tipus "yogiTea" (que per cert no porta te) pero a la mexicana, és a dir, amb xocolata. La cosa pot ser horripilant i no crec que hi hagi gaire gent que s'arrisqui amb aquestes coses... potser ha estat això. Ara me n'acabo de preparar una tassa... ja us diré què tal és.

En fi, i per acabar, només dir-vos que m'encanten els detallets, que no ho dic per res, i que estic molt contenta.

Un petó a tots

11.12.06

Si s'ha de chupar es chupa

Ahir vaig veure un producte d'aquells que, coses del màrqueting, posen a la venda perque et facin gràcia i te'ls compris pel fet que t'han fet gràcia, no perque els necessitis o t'interessi el producte (mare de Déu, quin consumisme!). I jo, és clar, com a susia capitalista que sóc, m'ho vaig comprar perque em va fer gràcia:



També us haig de dir que els chupa chups me'ls penso menjar, i si de passada em relaxen doncs no estarà de més. A la part del darrera s'hi pot llegir: "La acción de chupar relaja"; "Chupando un ChupaChups tu mano y tu boca interactuan, y esto ayuda a reducir la ansiedad". Jo aquesta capseta l'he vista en una botiga de xuxes, així que tots els nanos ho podran veure. Puc deduir d'això que xupar es convertirà en una nova moda? Pillaran el doble sentit, bastant obvi, els nens i nenes?

10.12.06

Quin pont!

Uff!Porto uns dies super despistada. No se en quin dia visc... Porto tota la setmana pensant que és divendres o diumenge. He estat treballant cada dia excepte el divendres i el dissabte (avui us estic delectant amb les meves inspiradores paraules a la feina, mentre espero que acabi un càlcul), però com que la meitat dels dies hem estat quatre gats aquí (avui en concret, i literalement, en som 3) i després (dijous) ve molta gent, i després m'he près un parell de dies lliures, i avui a currar altra vegada... Entendreu que estigui marejada, oi?

De totes maneres, ahir i per desconectar del tot vaig anar a Tiana a celebrar l'aniversari de l'Uri, i bàsicament a distreure'm amb la companyia dels meu cosis i els meus... no ho se, encara no se què són meus, així que en direm els seus fills.

1.12.06

Confirmat!

Està clar, aquest tio no és normal... fa una estona es plantejava si una caixa de 12 aigües li duraria tota una setmana o si se l'acabaria abans. Vist des del punt de vista d'una que ha passat 3 dies bevent un sol got d'aigua (en els 3 dies) perque se li oblida de beure, doncs què voleu que us digui, sona estrany!