22.9.07

A través d'un comentari al blog de'n Jordi i la Marta he descobert un altre blog que m'ha encantat. No se qui l'escriu, però val la pena fer-hi un cop d'ull. Es diu la iaia té caspa i he deixat el link aquí al costat.

19.9.07

Mireu aquest anunci (que potser molts ja heu vist pel carrer):



Què hi llegiu a primer cop d'ull? Jo el que vaig llegir la primera vegada que el vaig veure va ser:

Sabor zero
Autentico azúcar

No em sembla gaire bona publicitat, però suposo que jo no sóc un d'aquests optimistes del món als quals es dirigeixen...

Per cert, la setmana que ve marxo a Kiev. Que fort, no?

18.9.07

Fotos

He afegit el link a les fotos de les meves vacances aquí al costat... Si algú té curiositat, doncs ja ho sabeu!

I aquí en va una amb dedicatòria. Una imitació de sabates Dr. Martens... Luisa, Jimena, va por ustedes!

13.9.07

Tecnologia punta

Ja us penjaré aviat fotos i més comentaris sobre les vacances, però de moment us vull ensenyar l'alta tecnologia que ens vam trobar a l'aeroport de Frankfurt. Hi vam arribar a les 6 del matí, ningú ens va donar cap informació, ens van fer anar per un laberint fins a trobar la porta d'embarcament... però tot es va veure compensat en arribar-hi. Per saber l'horari i les portes d'embarcament de cada vol no hi havia una pantalla qualsevol, no! Hi havia aquest tros de tecnologia d'última generació:



Això va ser complementat amb un telèfon rollo zapatófono que hi havia a la porta d'embarcament i una impressora matricial darrera... Venint de Singapur, el canvi va ser encara més marcat.