31.3.08

A que no sabeu des d'on llegeixen el meu blog...

El Google mola molt, però haurien de tenir cura dels detalls (aquesta imatge està extreta del Google Analytics, on també consta Lérida i altres perles semblants)

28.3.08

I rock, dude!

Ei! Ja tinc dues patents i gairebé una nota a Nature Biotech, a part dels 5 articles que ja tenia acceptats... Sóc la canya o no? Ja m'he regalat les flors jo mateixa, tranquils:


Per cert, per qui no hagi entès res, vol dir que he tingut bones notícies a la feina i que com que m'he proposat canviar el to baix dels darrers posts, he decidit compartir-ho amb vosaltres.

27.3.08

Aquests dies he estat en un retiru espiritual escrivint la tesi a Ribelles, i aquest és el paisatge que veia des d'on tenia instal·lat l'ordinador... Tot i això m'he pogut concentrar, que ja té mèrit!

26.3.08

Màgia!

Aquests dies m'estan passant coses màgiques. Ahir vam avançar al circ Crik, que qui els hagueu vist sabreu que les caravanes i els camions que usen per transportar-les son tan màgiques com el seu espectacle.
Avui, en canvi, he endollat el portàtil al SAI (estabilitzador de corrent) perque cap pujada ni baixada de tensió em fes malbé el transformador. Així que l'endollo: XISPAZO! Han saltat els ploms de la sala i ara el carregador del meu portàtil ha passat a millor vida, com per art de màgia!

11.3.08

Metàfores...


Aquesta setmana és una metàfora de la vida. Com que intento mantenir l'optimisme, us n'ensenyo el millor costat.

(Nota: He canviat la foto perquè l'anterior ja la tenia penjada en Jordi)

7.3.08

Per fi!

Potser amb aquest post us decebo, ja que, com bé observava el Xexu, últimament us tinc acostumats a un blog més aviat tirant a negre, bevedor i entristit, però (ho sento) avui tinc una bona notícia! Com ja s'han encarregat de fer públic en Jordi i la Moni, HA ARRIBAT L'ABRIL!! La Idoia ha tingut una nena, l'aire s'ha omplert de primavera i el sol ja comença a escalfar més, no us sembla? Potser és cosa meva, però realment necessitava una bona notícia. L'Abril aquest any ha arribat en el millor moment.

3.3.08

Esquiar

Tant de bo pogués anar a esquiar... Aquesta és la pinta que faig quan em converteixo en una esquiadora. Suposo que tots els que no ho sabéssiu podreu deduir que sóc força fredolica...



(foto dedicada a la mama, que volia saber quina fila feia disfressada de formiga atòmica)