30.11.09

Futbol

Encara que us pugui sorprendre, m'estic convertint en una experta en futbol americà. I de tot el que he après, això és el més important: mai vegis un partit en directe, grava'l. El partit consisteix en 4 parts de 15 minuts, però dura 3 hores. I això que entre les jugades, mentre estan tots ajupits esperant que un paio es tregui la pilota del cul, el rellotge va corrent.

29.11.09

Acció de gràcies

Aquest ha sigut el meu primer dia d'acció de gràcies i per partida doble. Ha estat en part atípic (no he anat a cap reunió familiar) però en part tradicional. Tant dijous com divendres el menú va consistir en gall d'indi, salsa de grosella, farciment (fet bàsicament a base de pa), moniato gratinat i puré de patata. De fet en això consisteix la tradició: en endrapar com a bèsties i no aixecar-se del sofà fins a l'hora d'anar a dormir.

El divendres, a més, com que venia gent a casa vaig fer truita de patata (typical spanish) amb pa amb tomàquet (typical catalan) y pastís de pastanaga (typical Bet). Tots van dir que els agradava tot, però el pastís de pastanaga òbviament no era prou dolç per ells (només té ametlla, pastanaga, pell de taronja i suc de llimona, amb poquíssima farina i poquíssim sucre) ja que tots s'hi afegien quilos de nata de pot (d'aquella de sprai).

En general va estar força bé, tot i que anar a situacions d'aquestes en què es reuneixen amics íntims sent un foraster es pot fer estrany. De totes maneres quan la gent és acollidora, com va ser el cas sobretot dijous, de tant en tant te n'oblides i et sents a gust. Dono gràcies per aquests moments, doncs!

27.11.09

Atrapats!!!


Estan pintant l'edifici i ens han segellat dins. El pitjor no és no tenir gens de sol, el pitjor és que aquí no entra aire fresc des de fa una setmana!

25.11.09

Black Friday

El divendres després d'acció de gràcies sempre fan super rebaixes, amb gent fent cua a la porta per entrar i estampida inicial amb gent aixafada i trepitjada per terra inclosa. L'única diferència amb les rebaixes del Corte Inglés és que aquí obren les portes a les 3 de la matinada! Un 80% de descompte no està malament, però barallar-te amb una massa de gent agressiva a la matinada no se si val la pena!

21.11.09

Fem-la grossa!

A les notícies de la tele acaben de comparar l'epidèmia de grip actual amb l'epidèmia de la SIDA als 80... No és que siguin sensacionalistes o exagerats, és que són el que no hi ha!

20.11.09

Ueeeeee!!

M'HAN DONAT LA FULBRIGHT! Viatge gratis a Barna i una beca, això sí que és un negoci rodó!
Estic orgullosa de dir que he aprovat l'examen de conduir (l'escrit, de moment, pel pràctic haig de llogar un cotxe i passejar algú per la ciutat durant 20 min). Ara només necessito que alguna ànima caritativa em doni una beca, perquè resulta que vulguis o no el sindicat dels postdocs s'endú un 1% del meu sou i una companyia d'inversió en posa un 7% a la borsa perquè quan m'arribi la jubilació se l'hagi quedat tot el Madoff de torn.

15.11.09

Carnet de conduir

Em toca tornar a passar l'examen de conduir (tant l'escrit com el pràctic). De moment m'estic preparant per l'escrit, i en un exemple d'examen hi ha aquesta pregunta (us la tradueixo, però us asseguro que sóc tan fidedigna com puc):

4. Quan condueixes molt a prop del cotxe de davant:
* Pots frustrar els altres conductors i fer-los enfadar.
* Les teves accions no poden ser sancionades.
* Ajudes a reduir la congestió del transit.

3.11.09

Halloween

Mai no hauria pensat que em trobaria un dia davant d'un mirall amb en Genís al costat i tots dos pintnt-nos la ratlla dels ulls. Ja ho diuen que per Halloween pot passar qualsevol cosa!

Seguint amb la paranoia:

M'he comprat un paquet de kleenex que segons la capsa diu "mata el 99.9% dels VIRUS"!!!! Si voleu saber quin és l'ingredient màgic que els transforma en ultra-mocadors: àcid citric. Ja ho sabeu, a partir d'ara suqueu els mocadors en suc de llimona i sereu indestructibles!