17.12.09

Que me los quitan de las manos!

Avui he anat a trànsit per fer l'examen escrit pel carnet de moto. Després de 30 minuts de cua he arribat a la finestreta adequada i m'han dit: "No ens queden exàmens escrits de moto. No ens en arribaran més fins la setmana que ve". Què és això, un mercadillo de saldos?

15.12.09

El bo de'n Jeff


Sembla ser que als Estats Units només un 5% de la gent diu que li agrada el techno i, d'aquests, un 80% el que en realitat volen dir és que els agrada el house. Doncs del 1% que queda, uns 50 ens vam reunir en una galeria d'art d'uns 80m2 per veure Jeff Mills. Al pobret li van saltar els ploms (literalment va marxar la llum) dues vegades, i hi havia un altaveu que s'acoplava fins que el van apagar.

De totes maneres, poder-lo tenir a mig metre de distància va compensar per les deficiències tècniques. També haig d'explicar que per primera vegada vaig sortir sola (coneixia els organitzadors, però prou feina tenien intentant que no saltés tot pels aires) i vaig estar ballant de les 22h a les 3h tota soleta. No va estar malament, però la companyia s'hauria agraït.

PS: Perquè hi havia dos hip hoperos a la sala ballant break dance mentre en jeff punxava?

10.12.09

Ràbia infinita!

Així és com he trobat la meva habitació avui, després que la senyora de fer feines hagi netejat:



Su juru que no he tocat res. El que hi ha tirat sobre el llit és la meva roba neta, que ni tan sols ha plegat. El pitjor de tot és que he pagat per això! Per un desastre així no necessito ajuda i molt menys de pagament. Demà em sentiran!! Mecagoentot!

1.12.09

Més coses que he après

Mentre miro el partit de futbol del dilluns (su juru que és veritat) estic pensant en què més he après de San Francisco en el temps que porto aquí, i se m'acut una cosa molt important. Per la meva experiència, a San Francisco és primavera tot l'any menys al juliol i a l'agost, en què és hivern.

L'altra cosa de la que m'he adonat arran d'això és que necessito més roba d'entretemps!