17.7.10

Observacions:

i) Els americans no es moquen
ii) Als americans els molesta que et moquis
iii) Els americans tiren muntanya amunt
iv) A mi em molesta que la gent tiri muntanya amunt
v) Aquí tothom està refredat

aquí huele a drama...

15.7.10

Història

Avui he al diari he llegit que han trobat un vaixell del s. XVIII a la zona zero. A l'hora de dinar ho he comentat amb els de la feina i els americans no entenien el concepte de que s'hagi construit sobre una cosa pre-existent. Deien: "i com és que no ho havien vist abans?" "com podien haver construit sobre això?"... és el que té no tenir història i no haver trobat mai restes arqueològiques...

14.7.10

Els dimecres a la universitat hi ha mercat. Avui he anat a una parada on venen humus (el meu favorit: amb frijoles i bitxo) i he vist que tenien dolmadas. Estava parlant amb el venedor, molt simpàtic, que m'anava donant conversa i fent provar humus de diferents gustos (el meu favorit ja s'havia esgotat). De cop he vist que venia dolmadas i li he dit: "hmmm... dolmadas, m'encanten!" i ell "ah, que ets armènia o turca?" i jo "no, però tinc amics grecs".

El tio s'ha girat i ha passat a ignorar-me. Li he hagut de cridar l'anteció tres vegades perquè em vengués les dolmadas i no m'ha ni mirat a la cara.

12.7.10

A sopar!

La setmana que ve vaig a una boda, i aquest és el plan:



Noteu que he remarcat l'hora del SOPAR: dos quarts de cinc de la tarda. No m'he equivocat: SOPAR!

9.7.10

Hmmmm

M'encanta conduir per Folsom tornant de la feina, passar per la cantonada on hi ha la bugaderia i que m'envolti, durant una bona estona, un aire saturat de sabó i suavitzant...

5.7.10

4 de juliol a SF

Aquest diumenge va ser Independence Day i vam decidir celebrar-ho com cal: reunir-nos a la vora del mar prop del golden gate bridge, fer una barbacoa i esperar fins l'hora dels focs artificials. Petit problema: vam estar allà 8 hores, i durant tota l'estona bufava un vent fortíssim que em va fer agafar mal de cap i tot. Al final feia tant de fred que semblàvem una colla de homeless al voltant d'un bidó amb foc (en aquest cas un petit grill amb brases).




Pels focs artificials ens van avisar que era probable que hi hagués boira i que tot el que veiéssim fossin núvols de colors. Vam tenir sort i la boira era prou alta per deixar-nos veure la meitat dels focs, i a més feia un efecte prou bonic.

3.7.10

Súper regals!

Aquest mòbil és el regal que em va FER l'Esteve. El va dissenyar, va fer tallar les peces i les va pintar. Si voleu un regal ben original ja ho sabeu, contacteu-me i per un mòdic preu l'Esteve us pot fer un mòbil personalitzat !



A més la Luisa em va regalar aquest vinil amb la silueta de Barcelona, que queda genial al menjador. Les meves comapnyes de pis estan encantades amb el regal!