28.3.08

I rock, dude!

Ei! Ja tinc dues patents i gairebé una nota a Nature Biotech, a part dels 5 articles que ja tenia acceptats... Sóc la canya o no? Ja m'he regalat les flors jo mateixa, tranquils:


Per cert, per qui no hagi entès res, vol dir que he tingut bones notícies a la feina i que com que m'he proposat canviar el to baix dels darrers posts, he decidit compartir-ho amb vosaltres.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ets una crack.

Petons.

mama

Jordi Casanovas ha dit...

ei! ara estàs igualeta que a la foto, no has canviat gens. De cosina amb patents en podem començar a fardar? Ens retiraràs a tots?

Sergi ha dit...

Per qui no hagi entès res, l'explicació està molt bé. Però pels que si que ho entenem, fas molta enveja, que ho sàpigues. És conya, moltes felicitats, crec que pots estar molt contenta, oi? Aquí dalt en Jordi deia si ja pot començar a fardar de tu. Amb aquest currículum, fins i tot jo puc fardar de conèixer-te, ni que sigui via blog.

Carles Casanovas ha dit...

ei, la bet és la meva afillada, sóc
un orgullós i feliç padrí.
Avui, amb ta mare, hem anat al monastir de Sant Benet de Bages Es el primer cop que sortim de una visita a un monastir amb senyores que és despullen!!!.Això és una visita inter activa !!!

Bet ha dit...

Gràcies, gràcies...

Jordi, no us podré mantenir, però t'invito a sopar quan vulguis, que aquí encara hi arribem!

Anònim ha dit...

Molt be Bet !!! Ets la millor !! Encara que no ho sembli us segueixo desde la llunyania ...

Molts anims i continua aixi !!

Genis

Moni ha dit...

Felicidades guapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Vale la pena. Un abrazo en estos días durillos.