26.5.06

Primeres impressions:

(Abans de res, val a dir que gràcies a un veí simpàtic o despistat us puc escriure aquest post còmodament asseguda al sofà de casa, després de tornar de jugar a volley platja davant de la feina)

Vaig arribar a barcelona la setmana passada. Després d'un primer dia de retrobaments, abraçades (que ja em feien falta), sopar a can Maño i birres per la Barceloneta, el segon dia va ser una mica més mogut. A part de ser l'Aniversari de l'Aristotelis, crec que tots recordareu aquell dia com el dia en que el Barça va guanyar la seva segona copa d'Europa. Vam anar a celebrar-ho a Canaletes, i ens vam trobar primer amb una festa increïble i desenfrenada, i al final amb una zona de guerra. Perque us en feu una idea, aquí us poso dues de les fotos que va fer el Philipos (avui és el seu aniversari, així que aprofito per felicitar-lo).

Després d'això, tornar a la feina, a la rutina, a xerrar amb la Rut (com ho trobava a faltar!) i preparar celebracions diverses del munt d'aniversaris i bodes que hi ha aviat (Per cert, LA RUT JA TÉ VESTIT!! Felicitats!!). M'agrada això d'haver tornat al principi de l'estiu!