18.6.07

Un gran cap de setmana!

Aquest ha sigut un bon cap de setmana. Primer un dinar en família a Tiana per celebrar l'aniversari de la Maria. Llàstima que el xulo-piscines no hi va poder assistir (se't va trobar a faltar), però me'n vaig endur un enciam boníssim i el poder saber com és el món vist des de la perspectiva del Roger (3 anys):



És clar que per tenir aquest coneixement un ha de ser capaç de donar-li la seva màquina de fer fotos a un nen petit que té certa tendència a caure i que tant bon punt li dones, s'emociona i comença a córrer mirant només la màquina i no per on camina. És un bon exercici per aprendre a deslligar-se dels bens materials.

Després corrent cap a la platja, a la festa que es fa cada any coincidint amb el Sonar (i la pluja), i que és molt més important que aquest festival minoritari: la festa d'aniversari de la Juja. També us en deixo unes quantes fotos, perque veieu lo guapos, simpàtics i sofisitcats que erem els invitats:



Diumenge va tocar llevar-se tard, dinar una amanida fantàstica amb l'enciam que havíem collit el dia abans, una migdiadeta i apa! Em ve a buscar la Juja i cap a fer un cafè a la platgeta. Després una estona practicant amb els poi sola a la platja, ja cap a les 8 del vespre, quan ja no hi queda gaire gent, mirant el mar i cap a casa, a sopar i mirar per enèssima vegada Charlie and the Chocolate Factory.

Un cap de setmana rodó!

(com sempre, teniu les fotos en els liks aquí al costat)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja se que no te res a veure amb la teva family, pero:

Tia, tia, estic emocionadissim amb Sufjan! Gracies pel descobriment! I ka no saps ka? Ve a Brooklyn el dia 1, 2, i 3 de Novembre a presentar l' ultim cd, just una setmana despres de que se m' acabi el visat... hmpf! :(

Visca l'ipod!

Bet ha dit...

No et queixis que vas a veure Rufus a Central Park! De totes maneres, si pots enganxar un directe de Sufjan val la pena!