15.5.06

Autopistes, segona part:

Quan ja pensava que havia vist totes les coses extranyes que hi ha a australia, vaig a petar a Fraser Island. Cal dir que potser ha estat el lloc que mes m'ha agradat, pero aixo no treu que, com tot, sigui una mica peculiar. Per comenc,ar es tracta de l'illa de sorra mes gran del mon (TOTA de sorra! uns 80 km de llarg!). Les platges son considerades autovies (freeway), i per tant esta prohibit estirar-se a la pltja (qui voldria estirar-se al mig d'una autovia?). A mes qui vol posar-se a fregir al sol si no et pots banyar? Exacte... platja paradisiaca, aigua cristalina, pero infestada de taurons, stinger rays (un peix manta assassi) i altres criatures horripilants.

Per compensar, hi ha dos llacs a l'illa. Un blavissim, envoltat de sorra blanca... de fet em va fer pensar en com fa un parell d'anys vam ser en un fiord que semblava un llac pero en realitat era el mar. Doncs aquesta vegada era el contrari. Semblava playa del carmen, pero era un llac d'aigua dolc,a! L'altre llac era d'un verd intens i envoltat de sorra daurada. Sona increible... i ho era!

A la nit vam acampar a la platja, i un ranger molt amable (que despres va tornar borratxo com una cuba) ens va recordar que l'illa esta plena de dingos assassins i serps mortals... res d'anar a fer pipi sola (es veu que mes d'una s'ha trobat amb un dingo llepant-li el cul (literal) mentre estava fent un riu), res de menjar ni brossa enlloc. En fi, com tot a Australia, precios pero mortal.

Ara soc a Singapur, aixi que puc dir que HE SOBREVISCUT A LA FAUNA I FLORA AUSTRALIANES!!! ViSCA!!

Ens veiem aviat!