25.10.06

Treballar en un centre d'excel·lència. Capítol n:

Ja no se com introduir-vos a aquesta saga d'aventures, per això aniré directe al gra. El treballadors i futurs treballadors del PRBB van demanar que, com que hi ha molta gent que ve a la feina en bici, es fessin unes instal·lacions decents per deixar la bici i que, a més i si no és molt demanar, la bici segueixi on l'has deixada al final de la jornada laboral. Òbviament és molt demanar, i la resposta de la direcció ha sigut la següent: han fet un aparcament sota l'edifici, però com que és de Barcelona Serveis Municipals (els amics de la zona verda, la blava i la de color de merda d'oca) si vols deixar la bici has d'apoquinar (quan han donat res gratis aquesta gent? I no és afany recaptatori, és simplement pel nostre bé... de vegades m'agradaria que no ens estimessin tant).

A més, "per raons de conservació, no es pot autoritzar la subjecció de bicis en els elements constructius de l’entorn i de l’interior de l’edifici (i el servei de seguretat del PRBB té la instrucció de fer-ho complir)". Sona a amenaça, oi?

En fi, que l'edifici, que per qui no ho sàpiga té forma de ferradura, té un gran pati "interior" totalment desaprofitat (encara que és tot de disseny i preciós, com no) on es podria posar un aparcament per bicis enorme. Dubto que ningú entrés a robar aquí, però és clar, no seria estèticament adequat. I cal recordar que aquest edifici no està pensat ni dissenyat per ser útil o còmode, si no per ser bonic...