5.4.06

Avui he parlat amb el jefe perprimera vegada en dos mesos. Després dels clàssics "he estat molt ocupat" "no he tingut temps de seguir el que anaves fent" etc. i de parlar una mica de feina, m´ha preguntat què pensava fer durant les vacances. Entre altres coses li he dit que aniria al nord, a Darwin. I al tio no se li acut altra cosa que dir-me:

- No facis autostop... vam tenir un serial killer que recollia a gent, la torturava i la matava... Vull dir que la majoria de gent d'allà és molt maca, però n'hi ha algun de pirat. (el tio super serio, quin miedito!)
- No, no pensava fer autostop (i ara menys). Aniré al Kakadu National Park
- A, doncs no acampis prop del riu que de nit els cocodrils surten a passejar i s'enduen els guiris que dormen molt a prop del riu.
- Està bé, res de dormir prop del riu.
- A més hi ha tot tipus de serps i aranyes verinoses
(...suspir...)
- I per cert, si vas a la platja (que es molt maca allà) compte amb els taurons i les medusses gegants. I els peix globus i uns peixos que s'amaguen a la sorra i treuen una espina amb un verí que et pot matar.

Us ho juro! És el pensament positiu en persona! El que no se es com pot sobreviure algú vivint allà...

PS(Mama): tranquila que portaré antídots per tot, una bombolla protectora com la nena dels Increïbles i algun reactiu chungo que robaré del laboratori per si em trobo algun pirat!
PS(Vitu): M'ha fet molta il·lusió veure el teu comentari! Quina sorpresa! i per cert, si pot ser evita que la iaia llegeixi aquest comentari que es moriria d'un atac de patiment ;-P

Fins el pròxim comentari (si sobrevisc fins llavors, clar!)