7.4.06

Fets i gent

Fets: Ha arribat la tardor. La temperatura ha baixat uns 10º i ja fa tres dies que hi ha com una pluja fina. De fet no es que plogui ben bé, hi ha com gotes en suspensió constantment... No es gaire agradable.

Gent: He conegut un tio raro. És una novetat des que sóc a Austràlia? Crec que tots sabeu que no, però a mi quan m'ho explicava em semblava el capítol introductori del proper còmic de moda. Jo us explico el cas d'aquest tio i vosaltres jutgeu. Resulta que quan era petit li van donar dos medicaments que barrejats tenien un efectes secundaris molt xungos que ningú imaginava. Primer: va fer que els seus ossos fossin molt més durs, la qual cosa inclou les dents. Mandíbula de acero. Segon: va fer que una hormona (o un neurotransmissor, no m´ho ha sabut aclarir) es sintetitzi i metabolitzi més poc a poc. Traducció: el seu cicle de son és d'unes 26 hores en comptes de 24, així que un dia es lleva a les 9, un altre a les 11, un altre a la 1... No es que sigui dormilega, es que per ell llevar-se cada dia a la mateixa hora seria com si a nosaltres ens fessin llevar cada dia dues hores abans que el dia anterior... total, un caos! Bé, què en penseu, dóna per un còmic? Bea, tal vez tu puedes hacer algunos bocetos, no? Piensa que su pinta es la del típico nerd. Con gafas enormes de concha, barba, pelo largo, grande y un poco gordo... Creo que es buen material, no?

PS: He afegit un blog a la llista, el del Ramon. Les seves històries (encara que llargues) són espectaculars, així que val la pena fer-hi una ullada.

3 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Preguntes que em suggereix.

De què treballa? Se suposa que té un horari molt i molt flexible.

La setmana que es desperta durant la nit què fa?

Els seus amics tenen un "calendari del dormir" per saber quan l'han de trucar?

Podries donar el nom dels dos medicaments?

Anònim ha dit...

Beti booo!!!!

He fet un intensiu del blog de la bet: en 15 mins he resumit els teus 3 mesos australians (optimitzant temps, sí senyor...). No hi havia entrat fins ara, ho confesso (com sempre, tard, ja ho sé...)

Després de tan intensa lectura, només et puc dir una cosa: fes la vertical durant al menys 5 mins al dia, no fos cas que l'elevat índex de freakness sigui degut a que es passen el dia cap per avall!!!!


Naniiiiit!!!

Bet ha dit...

Respostes:

Treballa, com no, amb l'ordinador (programant)... que esperaves d'un tal freak?

Quan es desperta de nit juga amb l'ordinador, llegeix comics i treballa...

Amics, amics, molts no en deu tenir. El que conec jo crec que s'ha adaptat bastant a l'horari (el seu comentari literal l'altre dia va ser: "dissabte anem al cine. Li dire a l'Andy (el raro) que crec que torna a estar en horari diurn")

No, no puc donar els noms dels medicaments... seguire investigant

De totes maneres, que menys que gent de comic en una ciutat que va ser descoberta per un tal Mr. Batman (us ho juro!)