3.4.06

Hola gent!

En els meus ultims dies a Melbourne, aprofito per fer les coses tipiques d'aqui abans de marxar. Divendres vaig anar a veure footy, que es "aussie-rules football". Es un futbol raro, que es juga en un camp rodo i on pots tocar la pilota amb el peu o amb la ma. Jugaven els Bulldogs contra els Tigers, i el joc va durar de les 7.30 a les 10.15... al final es feia una mica pesat, pero no esta malament. Resultat final: 167 a 52. No es broma, es veu que un dels equips (els tigres) es el pitjor de la lliga...

Per cert, una altra curiositat: imagineu si està malament aquí el tema de la capa d'ozó que els detergents per la roba tenen protecció UV (és a dir, si rentes la roba amb aquest detergent la roba adquireix protecció UV, per evitar que et cremis a través de la roba).

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ei Betti,
Mol currat akest Blog eh...ah x cert ke sóc el Vitu, altrement dit David, el teu cosí d'Igualada. Ke wai estar a l'altre punta del món,espero ke tu stiguis passant de pm i ke tenyoris ben poc.
Per aki Catalonia tot igual que sempre...polítics venuts, Barça perdonant la vida al Madrid i la iaia patint per tot, per tothom i per sempre xD
I jo (suposo ket vai dir ke vai acabar la carrera per fi d'una pu... vegada!), me las piro aviat a Irlanda a estudiar English i buscarme la vida, ja se sap que per guanyar 1000euros al mes hem de tenir una carrera, 4 llengües, informatica, experiencia...Porca Misèria.Generació mil euros.
Bueno, ket vagi tot molt bé, dius ke tornes aviat (nose kuan és)...chapeau!
I res, ke digali al teu novio ke jo tb vull kem regali una samarreta d'akestes de "parlo en català per fotre" xD
Xao!