16.5.08

A igual delicte, idèntica sanció.

Suposo que tots sabeu que el consti (perdó, el Tribunal constitucional) ha decidit imposar penes més dures als maltractadors que a les maltractadores. Que n'hi ha més? Vale. Potser si a les rambles demostrem que hi ha més estrangers que cometen robatoris també podem fer una llei que digui que a igual delicte, un moro haurà de pagar una condemna més greu que un aborigen.
Jo creia que la base del dret és que tots som iguals davant la llei, però es veu que no. És més, si una parella de transexuals es barallen qui pilla més catxo? El que encara no s'ha fet la operació per tallar-se-la? O pillen tots dos menys, ja que se senten dones? No seria millor fer una llei que ens considerés a tots iguals?

Òbviament, això ja ho ha explicat millor el Sr. Zinc, però a més de recomanar-vos que llegiu la seva opinió, he volgut explaiar-me una mica. I si això cau a les mans d'una Rahola qualsevol que vol insultar-me per masclista, li recomanaria que s'estaviï els insults i que vingui directament a pegar-me, que total la sanció serà de 5 euros i un "no ho tornaré a fer"

2 comentaris:

menta fresca, aufàbrega i maria lluisa ha dit...

el consti no cuenta para nada, no consti, si? per mi tots han de ser iguals, siguin ells o elles, blancs o bruns i no pateixis per la rahola ni la multa, a mi m'han agredit dos cops al carrer i encara espero......res, de fet ja no espero res.
salut!

Zincpiritione ha dit...

Si la Rahola i el Cuní es barallessin... ufffff, no vull ni imaginar-m'ho, que tots dos enfadats fan la seva por! :o